Handla skor till sommaren

Handla skor till sommaren

Sommaren är äntligen här och det är dags att handla skor som lämpar sig väl för diverse aktiviteter i solskenet. I sommar kommer du bland annat få se tygsneakers med tryck, sandaler med tropiskt tryck, skor som är avslappnade men samtidigt sportiga och sommarkängor.  Det finns många olika skor att välja mellan för dig som vill vara moderiktig utan att göra avkall på bekvämligheten.

Kvinnor tenderar handla skor med stil och funktion

Kvinnor satsar främst på sandaler och tygsneakers. Just sandaler är en av de vanligaste skomodellerna på sommaren. För att krydda din outfit kan du välja färgglada sandaler med tryck, gärna i ljusa färger. Dessa kommer säkerställa att du är moderiktig i sommar. Sandaler med öppen tå låter dina fötter andas samtidigt som de ser bra ut. Det finns många olika varianter att välja mellan, och du kan med fördel välja ett par med detaljer av jute och mjukt läder. Vackra pastellfärger och ljusa färger såsom blått, gult, orange, rött och rosa är populära.

För att få din pedikyr att hålla längre kan du skydda dina fötter med ljusa tygsneakers. Dessa finns i flera olika modeller, där vissa har vackra grafiska tryck med olika figurer. Dessa skor finns också tillgängliga i ljusa färger och är ett säkert val vilken sommar som helst! När du som kvinna ska handla skor till sommaren bör du alltså satsa på ett par färggranna sandaler och ett par ljusa tygsneakers.

Män bör handla skor med flera användningsområden

Som man kan du klä dig avslappnad men samtidigt stiligt genom att kombinera din avslappnade t-shirt och dina jeans med ett par loafers av mocka. De är inte bara riktigt eleganta utan även väldigt användbara. Du kan bära dem tillsammans med dina kontorskläder i pastellfärger lika gärna som du kan bära dem tillsammans med jeans och en t-shirt med tryck.

Även män kan med fördel bära sandaler, gärna tillsammans med jeansshorts och en vanlig t-shirt. Du kan även bära dem tillsammans med cargobyxor och pikétröja. Ett par sommarsandaler borde finnas i varje mans skoställ. Du kan även satsa på klassiska vita sneakers tillsammans med trasiga jeans och en t-shirt med tryck.