Vad erbjuder Tarotguiderna via Facebook?

Tarotguiderna har både en hemsida och en Facebook-kanal. Det som främst skiljer dessa två informationsvägar är den interaktion som skapas på Facebook. En interaktion som många uppskattar och som kan ge mer än vad en artikel eller ett blogginlägg kan. Om du besöker Tarotguiderna på Facebook kommer bland annat följande att hittas.

Butik

Butiken på Facebook har enbart en enda bok. Det är en bok av Vivi (som driver Tarotguiderna) som handlar om andlig och medial vägledning. Boken säljs via Cdon, Bokus och Adlibris så det är alltså inte enbart via Facebook som den nås.

Evenemang

Önskas fördjupade kunskaper inom någon inriktning inom tarot eller medium kan de kurser och evenemang som erbjuds vara passande. Gå in på ”Evenemang” på Tarotguidernas Facebook och se vilka tidigare kurser som hållits samt vad som kommer framöver.

Ett återkommande erbjudande är en mailkurs inom området. Det brukar även hållas storseanser vilket utannonseras i god tid i förväg. Framförallt hålls dessa i Göteborgsområdet men det förekommer även i Orsa och andra delar av Sverige.

Inlägg – Kärnan och fördelen

Boken kan köpas på hemsidan och de kurser som hålls går även att läsa om där. Det är istället de löpande inläggen och framförallt de kommande interaktionerna som är styrkan med Facebookkanalen.

Ett par gånger i veckan uppdateras deras Facebook och främst handlar det då om blogginlägg som skrivits på Tarotguiderna som man sedan länkar till från Facebook. Det blir därmed en enkel påminnelse om att något nytt hänt på hemsidan.

Genom att följa de olika kommentarerna som läggs under inläggen på Facebook får blogginläggen och artiklarna ”mer liv”. Kommentarerna visar hur andra tolkar och tänker kring texterna. Men här hittas även tips och idéer och livserfarenheter som kan göra att man kan lära sig något på vägen.

Facebook är och förblir en portal för just interaktioner. Även om de byggt in butikslösningar, evenemangslistning och andra tjänster är det just kommentarerna som är styrkan.

För den som enbart vill lära sig mer om tarot och medium kan hemsidan rekommenderas. Här hittas artiklar inom de flesta områden. Detta allt från enklare till de mer djupa och ingående. Vill man däremot se vad andra människor tycker och tänker inom området är Facebook bättre. Vad som är bäst beror därmed helt på vad man uppskattar mest.